Teamet bag produktionen består af tre personer, som alle har flere års erfaring med journalistik, kommunikation, projektledelse, og videoproduktion og samtidig har stor indsigt og viden om økologi i Danmark.

Joachim Kjeldsen, @THYVIRAL, Den Grimme Ølling Aps
Uddannet journalist. Har været ansat som pressemedarbejder og videojournalist i Økologisk Landsforening 2008-2019. Driver produktionsselskabet @Thyviral hjemmehørende i Thy. Stifter og medejer af Den Grimme Ølling Aps. Erfaring som både VJ, fotograf og instruktør. Joachim står bl.a. bag dokumentarfilmen ”In the Middle of Nowhere” om orkesteret Jonah Blacksmith, som indgår i bandets filmkoncerter.

Rolle i projektet:
Producer, instruktør, manuskript og drejebog, videofotograf, klipper m.m.
Linkedin:
Læs mere på www.thyviral.dk

Kontakt:
Mobil: 28 93 18 06
E-mail:

 

Morten Telling, MOXTELL PRODUCTIONS, Den Grimme Ølling Aps
Udannet cand.mag, i Æstetik og Kultur.  Direktør og ejer af produktionsselskabet Moxtell Productions siden 1997. Stifter og medejer af Den Grimme Ølling Aps. Tidligere webmaster og kommunikationsmedarbejder i Økologisk Landsforening samt journalist, layouter og fotograf på Økologi & Erhverv. Har arbejdet professionelt med videoproduktion i over 12 år.

Rolle i projektet:
Producer, video- og stillfotograf, lyd & lys, klipper, grafik, animation m.m.
Linkedin:
Læs mere på www.moxtell.dk

Kontakt:
Mobil: 31 17 17 00
E-mail:

 

Ellen Raunsmed, JOGGINGBIRD
Cand. mag. i Dansk og Tysk. Efteruddannelser i podcast-produktion og projektledelse i mediebranchen/DMJX. Tidligere ansat ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet 2009-2018. Researcher på 10 tv-programmer “Dit liv er en sang”, for TV2 Nord, 2018. Erfaring med tilrettelæggelse og fundraising.

Rolle i projektet:
Tilrettelægger, researcher, fundraiser, tekstforfatter m.m.
Linkedin:
Læs mere på www.joggingbird.dk

Kontakt:
Mobil: 61 26 44 46
E-mail: